ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, svart


Artikkelnummer NEW-3300

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, svart

Oppgrader baren eller restaurantens tappeutstyr med vår Tappekran laget av høykvalitets krom-nikkelstål og ABS-plast i svart. Denne kranen er den perfekte løsningen for virksomheter som krever optimal ytelse fra sine ølkraner.

Kenskaper:

  • Kort kompensator i krom-nikkelstål - Vår innovative korte kompensator i krom-nikkelstål gir ikke bare et snev av moderne eleganse til baren din, men forbedrer også funksjonaliteten. Den forkortede designen øker trykket, og sikrer en rask og effektiv tømming av fat. Denne funksjonen gjør vår Tappekran ideell for bruk i mindre kjøleskap eller kjølebokser, og maksimerer plassutnyttelsen uten å gå på kompromiss med ytelsen.
  • CNS-tut Ø 8,5 mm - Utformet av krom-nikkelstål, sikrer tuten ikke bare holdbarhet, men garanterer også motstand mot slitasje. 8,5 mm diameter på tuten gir en optimal strømningshastighet, noe som gir en jevn og konsekvent ølutleveringsopplevelse som kundene dine vil sette pris på.
  • Selvlukkende mekanisme – Opplev presisjonen til kranens selvlukkende mekanisme. Denne innovative funksjonen sikrer at hver dyrebare dråpe øl renner tilbake i springen, og forhindrer sløsing og eliminerer søl. Det er ikke bare et trykk; det er en smart investering som bidrar til kostnadseffektivitet og bærekraft.
  • Skumknapp – Øk kundeopplevelsen med vår Tappekrans integrerte skumknapp. Dette gjennomtenkte tillegget gir bartendere mulighet til å regulere skumnivået på fatølet, og sikrer at hver kunde får sitt perfekte øl hver gang. Personalisering møter perfeksjon med denne intuitive funksjonen.
  • Forbedret estetikk – Utover dens overlegne funksjonalitet, har Tappekranen vår en elegant svart design som tilfører baren eller restauranten et snev av raffinement. Hev den generelle estetikken til etablissementet ditt samtidig som du gir kundene dine en minneverdig øldrikkeopplevelse.
  • Rask og problemfri installasjon – Nyt bekvemmeligheten av en enkel installasjonsprosess som sparer tid og krefter. Tappekranen vår er designet for brukervennlig oppsett, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – å servere godt øl til kundene dine.
  • Lite vedlikehold - Holdbarheten til materialene som brukes sikrer en opplevelse med lite vedlikehold. Invester i en Tappekran som ikke bare yter eksepsjonelt, men som også krever minimalt vedlikehold, slik at du kan allokere ressursene dine der de betyr mest.

Vår Tappekran er enkel å installere, betjene og vedlikeholde, og er det ultimate produktet for bedrifter som bare krever det beste for sine kunder. Bestill nå og se forskjellen det kan gjøre!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: